Lagsporter för hela familjen

Lagsporter med familjen brukas uppskattas av barn. Att spela med sina jämnåriga klasskamrater är kul, men att spela med eller mot sina föräldrar är desto roligare. Ju fler ni är, desto roligare blir det. Om ni är många familjer som vill göra något tillsammans är lagsporter perfekt. Här kan du läsa mer om vilka sporter som passar perfekt om ni är många.

Brännboll

Klassikern brännboll älskas av både stora och små barn. Brännboll spelas i två lag utomhus. Det enda som krävs är en tennisboll och ett brännbollsträ som är en form av slagträ. Brännboll påminner om baseball, men den är ingen tävlingsidrott. Den är dock perfekt som familjeaktivitet och tävling.

Fotboll

Inga lagsporter kommer i närheten av fotbollens popularitet. De främsta fördelarna med denna sport är att det krävs minimalt med utrustning och att reglerna är mycket enkla. Allt som krävs är en fotboll och en någorlunda stor öppen yta. Valfria föremål kan symbolisera målen.

Volleyboll

Volleyboll är en kul lagsport som passar perfekt på stranden. Det bästa är att ha ett volleybollnät, men det går även att markera en linje med ett rep eller dylikt. Volleyboll lämpar sig dock inte för de allra minsta barnen.

total